Skip to main content

Τραμ: Τι αναφέρει για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης το Σωματείο Ηλεκτροδηγών

Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ, αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή  που πληροφορήθηκε ο οδηγός το συμβάν, έπραξε με επαγγελματισμό, σύμφωνα  πάντα με τον κανονισμό εργασίας της εταιρίας και έθεσε σε θέση προστασίας την νεαρή κοπέλα.

Εξηγήσεις για περιστατικό που σημειώθηκε μέσα σε συρμό του τραμ και αφορά καταγγελία νεαρής για σεξουαλική παρενόχληση, δίνει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι από την πρώτη στιγμή  που πληροφορήθηκε ο οδηγός το συμβάν, έπραξε με επαγγελματισμό, σύμφωνα  πάντα με τον κανονισμό εργασίας της εταιρίας.

Εκφράζει επίσης την συμπαράστασή του στην νεαρή κοπέλα και καταδικάζει  απερίφραστα, με τον πιο εμφατικό τρόπο το συγκεκριμένο περιστατικό.

Η ανακοίνωση του Σωματείου

Αναφορικά με το περιστατικό που διαδραματίστηκε σε δρομολόγιο της γραμμής  Τραμ, εντός συρμού και αφορούσε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση νεαρής  κοπέλας από αλλοδαπό άνδρα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι από την πρώτη στιγμή  που πληροφορήθηκε ο Ηλεκτροδηγός το συμβάν, έπραξε με επαγγελματισμό, σύμφωνα  πάντα με τον κανονισμό εργασίας της εταιρίας.

Ενημερώθηκε η αστυνομία. Ο Ηλεκτροδηγός μετά την πληροφόρηση του για το  περιστατικό, έθεσε σε θέση προστασίας την νεαρή κοπέλα.  Στην στάση αποβίβασης της νεαρής επιβάτιδας και μέχρι την έλευση της Αστυνομίας,  παρέμεινε μαζί της και δεύτερος Ηλεκτροδηγός.

Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στην νεαρή κοπέλα και καταδικάζουμε  απερίφραστα, με τον πιο εμφατικό τρόπο το συγκεκριμένο περιστατικό. Οι Ηλεκτροδηγοί της γραμμής Τραμ, είναι πάντα δίπλα στον επιβάτη, με υψηλό  αίσθημα ευθύνης, σεβασμό και επαγγελματισμό.