Skip to main content

Τα στοιχεία και φωτογραφίες των κατηγορουμένων για βιασμό 17χρονης στη Λιβαδειά

Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Τρίτη, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων, 23χρονου και 26χρονου, για βιασμό 17χρονης στις 2 Οκτωβρίου σε αγροτική περιοχή της Λιβαδειάς Βοιωτίας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εν λόγω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22610 – 88888 και 22610 – 88851, του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη επικοινώνησε με τον έναν 23χρονο και έκλεισε ραντεβού μαζί του, όμως στη Λιβαδειά δεν πήγε μόνος του αλλά μαζί με τον 26χρονο. Η 17χρονη έχει καταθέσει ότι επιχείρησε να φύγει, χωρίς όμως να το κατορθώσει, καθώς την έβαλαν με βίαιο τρόπο στο αυτοκίνητό τους, την οδήγησαν σε ένα χωράφι στην ευρύτερη περιοχή όπου και τη βίασαν.

Από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών η αστυνομία εντόπισε τα δύο άτομα στην περιοχή του Κερατσινίου και τα συνέλαβε.