Skip to main content

Εγνατία Οδός: Ποιο τμήμα θα παραμείνει κλειστό έως τις 14:00 λόγω δοκιμαστικών φορτίσεων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι, σήμερα Πέμπτη (12-05-2022) και κατά τις ώρες 11:00 έως 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες διενέργειας δοκιμαστικών φορτίσεων στην Άνω Διάβαση ΑΔ.01.20.21 του Α/Κ Σίνδου, από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία στον Κλάδο Εξόδου του Α/Κ Σίνδου της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα πορείας από Αθήνα προς Σίνδο.

Η κίνηση των οχημάτων στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα πορείας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, θα εξυπηρετείται μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης από τον Α/Κ Καλοχωρίου, (2η έξοδος προς Καλοχώρι-2χλμ. μετά τον Α/Κ Σίνδου) και εν συνεχεία μέσω τοπικού οδικού δικτύου (οικισμός Καλοχωρίου – οδοί Ολύμπου, Ιωνίας) θα κατευθύνεται στην Εγνατία Οδό (Α.Θ.Ε.) στο ρεύμα πορείας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, με κατάληξη τον κλάδο εξόδου του Α/Κ Σίνδου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.