Skip to main content

Θεσσαλονίκη-υπόθεση 24χρονης: Στο αρχείο η δικογραφία για τον δικηγόρο Θ. Αλεξόπουλο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία για τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλου, σε βάρος του οποίου είχε κινηθεί προκαταρκτική εξέταση, ύστερα από όσα είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή της η 24χρονη καταγγέλλουσα βιασμό σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ότι την προπηλάκισε μέσα στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Ο εισαγγελέας είχε παραγγείλει προκαταρκτική έρευνα για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας. Κατά πληροφορίες, στην κατάθεση που κλήθηκε να δώσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, η 24χρονη φέρεται να ανασκεύασε, τονίζοντας – μεταξύ άλλων – ότι ο καταγγελλόμενος δικηγόρος δεν την απείλησε.

Αξιολογώντας τα στοιχεία της έρευνας, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών έκρινε ότι δεν στοιχειοθετείται αδίκημα, ζητώντας να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση, πρόταση που εγκρίθηκε από εισαγγελέα Εφετών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.