Skip to main content

ΠΑΣΟΚ: Η κ. Αντωνοπούλου θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας ζητεί το ΠΑΣΟΚ, μετά από τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ράνια Αντωνοπούλου να λαμβάνει ποσό 1.000 ευρώ τον μήνα ως επίδομα ενοικίου για το σπίτι όπου διαμένει στο Κολωνάκι.

«Η κυρία Αντωνοπούλου (και ο υπουργός σύζυγός της) λαμβάνουν επίδομα ενοικίου 12.000 ευρώ το χρόνο, με διάταξη που έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Απαράδεκτη πρόκληση, όταν όχι μόνο έχουν τεράστια περιουσία, αλλά διαθέτουν αποδεδειγμένα ιδιόκτητη οικία στην Αττική» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας: «Τα ‘καλά και συμφέροντα’ με κάλυψη του ίδιου του Πρωθυπουργού. Η κυρία υπουργός θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί και η επιδότηση να διακοπεί.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.