Skip to main content

Τοπικές βροχές στα δυτικά και στην Κρήτη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τοπικές βροχές πιθανόν να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στην Κρήτη, ενώ τις βραδινές ώρες θα βρέξει τοπικά στα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τις πρωινές ώρες στα ανατολικά έως 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς. 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με ασθενή βροχή. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοιί – νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.