Skip to main content

Λευκάδα: Από θαύμα γλίτωσε τουρίστας που έπεσε από κορυφή βράχου για μια selfie

Φωτ. αρχείου. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αναμένεται να διακομισθεί σε εξειδικευμένο Νοσοκομείο στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στο πρόσωπο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η θέα από την κορυφή βράχου στην Καρυά, μάγεψε τον Βέλγο τουρίστα και θέλησε να τραβήξει selfie φωτογραφία. Αποτέλεσμα, να χάσει την ισορροπία του και να πέσει πάνω σε άλλα βράχια.

Ο 62χρονος Βέλγος τουρίστας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκάδας, με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο. Η υγεία του, σταθεροποιήθηκε από τους γιατρούς η ενώ αναμένεται να διακομισθεί σε εξειδικευμένο Νοσοκομείο στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στο πρόσωπο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.