Skip to main content

METAL MACHINERY 2018: Έκθεση επεξεργασίας μετάλλου και βιομηχανικού εξοπλισμού

Mε σύνθημα το restart της εγχώριας παραγωγής και τη δημιουργία νέων ευκαιριών που ξαναφέρνουν στο προσκήνιο τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και επενδύσεων στον κλάδο της μεταποίησης, πραγματοποιείται η έκθεση για τη βιομηχανία στην Ελλάδα με τίτλο: METAL MACHINERY 2018.

Όπως υποστηρίζουν οι διοργανωτές η έκθεση επιστρέφει δυναμικά και δίνει την ευκαιρία σε προμηθευτές και πελάτες να δουν από κοντά όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους κλάδους της επεξεργασίας μετάλλου, του βιομηχανικού εξοπλισμού και των νέων τεχνολογιών παραγωγής.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους βιομηχανικούς κλάδους, της μηχανολογίας – μηχανουργίας, χάλυβα, σιδήρου, αλουμινίου, ηλεκτρολογικής μηχανικής, ενέργειας, ηλεκτρονικών, ναυπηγοεπισκευής, αυτοκινήτου, διυλιστηρίων κ.α. και εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν καινοτόμες λύσεις που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και τις δυνατότητες πρόσβασης σε νέες αγορές και προϊόντα, καθώς και νέες τάσεις όπως το digitalization και το smart manufacturing.

Επιπλέον, οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εκπροσώπους βιομηχανικών ομίλων, βιοτεχνιών, μηχανικούς παραγωγής, τεχνικούς διευθυντές, μηχανικούς σχεδιασμού, διαχειριστές ποιότητας, αγοραστές και ειδικούς σε θέματα ανάπτυξης και θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρουν.

Στην έκθεση θα συμμετάσχει και το Εργαστήριο Τεχνολογίας και Κατεργασιών της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το οποίο και θα προβάλλει τις δυνατότητες παροχής υπηρεσιών με state of the art τεχνικές και παράλληλα θα παρουσιάσει την έρευνα που αναπτύσσει, μέσα από χαρακτηριστικές εφαρμογές που μπορούν να οδηγήσουν σε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Τελεί υπό την υποστήριξη του ΣΕΚΕΜ, υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕΕ), του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων (WGI) και της Ελληνικής Εταιρείας Συγκολλήσεων.

Η METAL MACHINERY 2018, διοργανώνεται από τις εταιρείες ROTA AE και TEXPO AE και θα  ανοίξει τις πύλες της  από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου στο Metropolitan EXPO στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.