Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 16:54

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020.

Αποφοίτηση Κούρδων μαχητών . Κούρδη μαχητές Πεσμεργκά επιδεικνύουν τις ικανότητες κατά την ημέρα της αποφοίτησής τους σε στρατιωτική κατασκήνωση στην περιοχή Σοραν, στο Ιράκ. 
REUTERS / AZAD LASHKARI

Κούρδη μαχητές Πεσμεργκά επιδεικνύουν τις ικανότητες κατά την ημέρα της αποφοίτησής τους σε στρατιωτική κατασκήνωση στην περιοχή Σοραν, στο Ιράκ. 

Διαμαρτυρία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Εργαζόμενοι της βιομηχανίας ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας επί του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρτίνου. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στα σχέδια που προωθεί η κυβέρνηση για διαδικασία εξυγίανσης μέσω εκκαθάρισης εν λειτουργία, με την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Eurokinissi / EUROKINISSI

Εργαζόμενοι της βιομηχανίας ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας επί του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρτίνου. Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στα σχέδια που προωθεί η κυβέρνηση για διαδικασία εξυγίανσης μέσω εκκαθάρισης εν λειτουργία, με την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Εξάρχεια: Σε εφαρμογή από σήμερα το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας. Με τη συμμετοχή αστυνομικών από πολλές υπηρεσίες, σκύλων της «Κ-9», καθώς και drone της ΕΛΑΣ. ξεκινά από σήμερα το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας στην περιοχή των Εξαρχείων.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με τη συμμετοχή αστυνομικών από πολλές υπηρεσίες, σκύλων της «Κ-9», καθώς και drone της ΕΛΑΣ. ξεκινά από σήμερα το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ιταλία: Η Γερουσία αποφασίζει εάν ο Σαλβίνι θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη. Αντιμέτωπος με μια σημαντική ψηφοφορία στη Γερουσία, η οποία θα κρίνει αν θα παραπεμφθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για τον αποκλεισμό ενός πλοίου με μετανάστες για μέρες ανοιχτά των ιταλικών ακτών όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών, βρίσκεται σήμερα ο αρχηγός της ιταλικής ακροδεξιάς Ματέο Σαλβίνι.
REUTERS / GUGLIELMO MANGIAPANE

Αντιμέτωπος με μια σημαντική ψηφοφορία στη Γερουσία, η οποία θα κρίνει αν θα παραπεμφθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για τον αποκλεισμό ενός πλοίου με μετανάστες για μέρες ανοιχτά των ιταλικών ακτών όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών, βρίσκεται σήμερα ο αρχηγός της ιταλικής ακροδεξιάς Ματέο Σαλβίνι.

Προσφορά βοήθειας . Κόσμος στο αεροδρόμιο της Τασκένδης, στο Ουζμπεκιστάν, έχει μαζευτεί γύρω από το στρατιωτικό αεροσκάφος Ilyushin IL-76 (Uzbek Air Force) που μεταφέρει προστατευτικό εξοπλισμό για το νέο κοροναϊό στην Κίνα. 
REUTERS / MUKHAMMADSHARIF MAMATKULOV

Κόσμος στο αεροδρόμιο της Τασκένδης, στο Ουζμπεκιστάνέχει μαζευτεί γύρω από το στρατιωτικό αεροσκάφος Ilyushin IL-76 (Uzbek Air Force) που μεταφέρει προστατευτικό εξοπλισμό για το νέο κοροναϊό στην Κίνα. 

Χιονόπτωση στο Μινσκ. Κόσμος περπατάει σε δρόμο κατά τη διάρκεια πυκνής χιονόπτωσης στο Μινσκ της Λευκορωσίας. 
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Κόσμος περπατάει σε δρόμο κατά τη διάρκεια πυκνής χιονόπτωσης στο Μινσκ της Λευκορωσίας. 

Ελισάβετ επί τρία. Τρία πορτρέτα της Βασίλισσα Ελισάβετ Ι που έχουν διασωθεί αποκαλύπτονται στο κοινό στο Royal Museums Greenwich του Λονδίνου. Τα τρία πορτρέτα «συναντιούνται» μαζί για πρώτη φορά στα 430 χρόνια. 
EPA / ANDY RAIN

Τρία πορτρέτα της Βασίλισσα Ελισάβετ Ι που έχουν διασωθεί αποκαλύπτονται στο κοινό στο Royal Museums Greenwich του Λονδίνου. Τα τρία πορτρέτα «συναντιούνται» μαζί για πρώτη φορά στα 430 χρόνια. 

Εξέταση στο γιατρό. Ένας γιατρός σε κλινική εξετάζει μία γυναίκα για το νέο κοροναϊό ο οποίος πλέον απέκτησε όνομα, Covid-19. 
EPA / WANG YANBING

Ένας γιατρός σε κλινική εξετάζει μία γυναίκα για το νέο κοροναϊό ο οποίος πλέον απέκτησε όνομα, Covid-19. 

Πρωτιά αγάπης στη Βόρεια Ιρλανδία. Ιστορία στη Βόρεια Ιρλανδία έγραψαν η 27χρονη Σάρνι Έντουαρντς και η 26χρονη Ρόμπιν Πιπλς, οι οποίες αποτελοούν πρώτες που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Βόρεια Ιρλανδία έπειτα στην αλλαγή στη σχετική νομοθεσία, το περασμένο καλοκαίρι.
REUTERS / Phil Noble

Ιστορία στη Βόρεια Ιρλανδία έγραψαν η 27χρονη Σάρνι Έντουαρντς και η 26χρονη Ρόμπιν Πιπλς, οι οποίες αποτελοούν πρώτες που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Βόρεια Ιρλανδία έπειτα στην αλλαγή στη σχετική νομοθεσία, το περασμένο καλοκαίρι.

Συρία: Εκτοπισμένοι από τον τόπο τους . Εκτοπισμένοι πληθυσμοί από το Χαλέπι μετακινούνται μαζί με τα υπάρχοντά τους στο χωριό Χαζανο, κοντά στην Ιντλίμπ. 
REUTERS / Khalil Ashawi

Εκτοπισμένοι πληθυσμοί από το Χαλέπι μετακινούνται μαζί με τα υπάρχοντά τους στο χωριό Χαζανο, κοντά στην Ιντλίμπ. 

Κακοκαιρία στη Βρετανία . Κύματα «επιτίθενται» το λιμάνι στο Νιου Χέιβεν της Βρετανίας. 
REUTERS / Toby Melville

Κύματα «επιτίθενται» το λιμάνι στο Νιου Χέιβεν της Βρετανίας. 

Πεδίο μάχης οι δρόμοι της Βηρυτού . Συγκρούσεις, πέτρες, δακρυγόνα, κλείσιμο δρόμων, σε μια χώρα στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης. Ο Λίβανος δεν ησυχάζει, επί τέσσερις μήνες η κοινωνία βράζει. Εκατοντάδες διαδηλωτές βγήκαν χθες στους δρόμους στο κέντρο της Βηρυτού για να εμποδίσουν τους βουλευτές να φτάσουν στο Κοινοβούλιο για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση υπό τον Χάσαν Ντίαμπ. Οι δυνάμεις ασφαλείας του Λιβάνου απάντησαν με δακρυγόνα και αντλίες νερού για να διαλύσουν το πλήθος, που καταγγέλλει το σύνολο της πολιτικής τάξης για διαφθορά και ανικανότητα και ζητά μια κυβέρνηση τεχνοκρατών. 
REUTERS / Aziz Taher

Συγκρούσεις, πέτρες, δακρυγόνα, κλείσιμο δρόμων, σε μια χώρα στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης. Ο Λίβανος δεν ησυχάζει, επί τέσσερις μήνες η κοινωνία βράζει. Εκατοντάδες διαδηλωτές βγήκαν χθες στους δρόμους στο κέντρο της Βηρυτού για να εμποδίσουν τους βουλευτές να φτάσουν στο Κοινοβούλιο για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση υπό τον Χάσαν Ντίαμπ. Οι δυνάμεις ασφαλείας του Λιβάνου απάντησαν με δακρυγόνα και αντλίες νερού για να διαλύσουν το πλήθος, που καταγγέλλει το σύνολο της πολιτικής τάξης για διαφθορά και ανικανότητα και ζητά μια κυβέρνηση τεχνοκρατών. 

Γκράφιτι στο Γκάζι. Γκράφιτι διακρίνεται σε τοίχο μέσα από κτίριο στο Γκάζι. 
Eurokinissi / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γκράφιτι διακρίνεται σε τοίχο μέσα από κτίριο στο Γκάζι.