Skip to main content

Σ. Θεοδωράκης: Η πολιτεία δε μπορεί να εξασφαλίσει την πρόσβαση φοιτητών και καθηγητών στην ΑΣΟΕΕ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την απόφαση της Συγκλήτου του Οικονομικικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) να βάλει αύριο, Τετάρτη, συμβολικό «λουκέτο» στο Ίδρυμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία εμπόρων και χρηστών ναρκωτικών στους γύρω χώρους του σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο twitter, ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε: «Η ΑΣΟΕΕ κλείνει γιατί η πολιτεία δεν μπορεί να εξασφαλίσει την πρόσβαση των φοιτητών και των καθηγητών στη σχολή! Εύγε! Και όπου να ‘ναι θα βγει ο κ. Γαβρόγλου να ζητήσει από το φοιτητικό κίνημα να αναλάβει αυτό την ασφάλεια στην Πατησίων. Όπως… Φιλοσοφική».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.