Skip to main content

«Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη» καλεί τον Αδ. Γεωργιάδη η Ελ. Κουντουρά

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη καλεί τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, με αφορμή δηλώσεις του για το πρόσωπό της.

«Με τη γνωστή τακτική της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας για άλλη μία φορά ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε πρωινή εμφάνισή του σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό ενέπλεξε το όνομά μου με ψευδείς ειδήσεις. Τον καλώ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η κ. Κουντουρά.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι η κ. Κουντουρά και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος έχουν φωτογραφηθεί με βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη.

Εν συνεχεία, ο κ. Γεωργιάδης ανασκεύασε μέσω Twitter, σημειώνοντας πως πρόκειται για άλλο πρόσωπο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.