Με επίσκεψη στην αγορά της Άρτας ξεκίνησε η περιοδεία που πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ήπειρο.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συνοδεύεται από βουλευτές και στελέχη του κόμματός του, σε λίγη ώρα θα επισκεφθεί τον ιερό ναό της Παρηγορήτισσας. Στη συνέχεια θα έχει στο δημαρχείο συνάντηση με αυτοδιοικητικούς παράγοντες.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του, θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης στην Πρεβεζα, ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε στελέχη του κόμματός του.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












