Skip to main content

Κ. Τσουκαλάς: Αποτροπιασμός για τα γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της ΝΔ – «Περιστατικό που δεν χωρά στη δημοκρατία»

(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΝΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο κ. Τσουκαλάς εξέφρασε τη «σαφή και κατηγορηματική και απερίφραστη» καταδίκη του ΠΑΣΟΚ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Περιστατικό που δεν χωρά στη δημοκρατία χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, την τριπλή εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε σημεία που συνδέονται με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο της εν εξελίξει συνέντευξης Τύπου του κόμματος για το Ταμείο Ανάκαμψης, ο κ. Τσουκαλάς εξέφρασε τον αποτροπιασμό του ΠΑΣΟΚ για το βίαιο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με στόχο τα τρία στελέχη της ΝΔ και τις οικογένειές τους.

Ο κ. Τσουκαλάς έκανε λόγο για περιστατικό που δεν χωρά στη δημοκρατία, εκφράζοντας τη «σαφή και κατηγορηματική και απερίφραστη» καταδίκη του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα εξέφρασε τη συμπαράσταση του κόμματος στις οικογένειες των στελεχών της ΝΔ.

«Δεν χωράει η βία στη δημοκρατία», τόνισε, σημειώνοντας ότι πρέπει να γίνουν οι ενέργειες για να συλληφθούν εκείνοι που σχεδίασαν και προχώρησαν σε «αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.