Skip to main content

Πλεύρης – Γεωργιάδης κατά Δικαστηρίου της Χάγης και Διεθνούς Αμνηστίας – «Αδιάφορα αριστεροκρατούμενα σχήματα»

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Οι αναρτήσεις των δύο υπουργών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σκληρή κριτική στο Δικαστήριο της Χάγης και στη Διεθνή Αμνηστία σχετικά με το μεταναστευτικό, ασκούν Άδωνις Γεωργιάδης και  Θάνος Πλεύρης με αναρτήσεις τους.

Όπως έγραψε  ο Θάνος Πλεύρης το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης επιβάλλει στους ευρωπαϊκούς λαούς και στη Δύση ιδεολογικά φορτισμένες αποφάσεις.

Τη συζήτηση ξεκίνησε ο Υπουργός Υγείας, ο οποίος, σε συζήτηση στο X, χαρακτήρισε τους οργανισμούς «αδιάφορα αριστεροκρατούμενα σχήματα» και πρόσθεσε ότι «κανείς δεν πρέπει να τους δίνει καμία σημασία».

Την σκυτάλη πήρε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

«Ο υπουργός Υγείας ανοίγει με το γνωστό του ξεκάθαρο τρόπο μια μεγάλη κουβέντα που πρέπει να κάνουμε με ειλικρίνεια». υποστηρίζοντας πως «η νομολογία πολλών ευρωπαϊκών και διεθνών δικαστηρίων και οι αποφάσεις διεθνών και ευρωπαϊκών οργάνων έχουν επηρεαστεί από μια πολυετή ηγεμονία της αριστερής ιδεολογίας», ξεκινά η ανάρτηση Πλεύρη.

Ενώ καταλήγει;

«Προσωπικά, μου είναι αδιάφορη η κριτική που δέχονται νομοθετικά κείμενα που υποστήριξα, όπως η αναστολή ασύλου, η ποινικοποίηση της παρανομης διαμονής και η επιτάχυνση απελάσεων από αυτά τα όργανα. Αντιθέτως, συχνά η αρνητική κριτική από αυτά επιβεβαιώνουν την ορθότητα των αποφάσεων και την ανάγκη λήψης ακόμη αυστηρότερων μέτρων στο επίπεδο της αποτροπής».

Οι αναρτήσεις

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.