Skip to main content

Κ. Γκιλφόιλ: Ένα βήμα «πιο κοντά» στην Ελλάδα

Πηγή φωτ. Χ (twitter.com/kimguilfoyle)

Με 13 «υπέρ» και 9 «κατά» πέρασε από από Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας ο διορισμός της ως πρέσβειρας στην Ελλάδα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο στη διαδικασία της επικύρωσης του διορισμού της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη θέση της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα  καθώς η υποψηφιότητα της πέρασε από την Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας.

Ειδικότερα, τα 13 μέλη της Επιτροπής τάχθηκαν υπέρ και 9 κατά. Μάλιστα, η επικεφαλής της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων Τζιν Σαχίν μίλησε με θερμά λόγια για την υποψηφιότητα και ψήφισε υπέρ της επικύρωσης του διορισμού της κ. Γκίλφοϊλ.

Πλέον, το επόμενο και οριστικό στάδιο για την επικύρωση του διορισμού προβλέπει ψηφοφορία από την Ολομέλεια της Γερουσίας σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.