Skip to main content

ΠΑΣΟΚ για παραίτηση Δοξιάδη: Η δήθεν επανεκκίνηση δεν κράτησε ούτε 48 ώρες

INTIME/ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

«Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν» αναφέρεται σε σχόλιο της Χαρ. Τρικούπη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο «επικοινωνιακός αέρας της δήθεν επανεκκίνησης δεν κράτησε ούτε 48 ώρες», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την παραίτηση Δοξιάδη.

Συγκεκριμένα η Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει: «Η νέα σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου είχε εξαρχής δείξει τα περιορισμένα όρια του, καθώς είχε εξαντληθεί σε εσωκομματικές διευθετήσεις και ανακύκλωση αποτυχημένων πολιτικών και προσώπων.

Απόψε ήρθε και η αιφνιδιαστική παραίτηση του υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας Αρίστου Δοξιάδη στον απόηχο δημοσιευμάτων που αναφέρονταν στη δραστηριότητα του.

Ο “επικοινωνιακός αέρας” της δήθεν επανεκκίνησης δεν κράτησε ούτε 48 ώρες. Η προχειρότητα στις επιλογές και η έλλειψη πολιτικού σχεδίου αναδεικνύουν τα κυβερνητικά αδιέξοδα.

Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν. Όσο μένουν, απλά σπαταλούν τις δυνατότητες της χώρας».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.