Skip to main content

Γυναίκα χαστούκισε τη βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη μέσα σε εκκλησία – Καταδικάζει η Ν.Δ.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

Νέα Δημοκρατία: Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία

Επίθεση από μία γυναίκα, η οποία την έβρισε και την χαστούκισε, δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, μέσα σε εκκλησία, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Όπως μεταδίδει η proininews.gr, το περιστατικό συνέβη στο τέλος της θείας λειτουργίας, όταν γυναίκα πλησίασε τη βουλευτή της Ν.Δ., άρχισε να φωνάζει και να καταφέρεται εναντίον της με αιχμή τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και στη συνέχεια την χαστούκισε. Κατά την ίδια πηγή η γυναίκα αυτά φέρεται να ήταν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα «Νίκη».

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού» ανέφερε η Ν.Δ. σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας πως «συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία».

Όπως επισήμανε η Πειραιώς, περιστατικά σαν αυτό «αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία».

«Θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα» προστίθετο στην ανακοίνωση του κόμματος.