Skip to main content

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου κατά Στ. Κασσελάκη: Να απαντήσει πώς το κόμμα του με έκανε μέλος του iSYRIZA εν αγνοία μου

Φωτ. Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Μέσω ανάρτησής της, η κ. Ασημακοπούλου κατήγγειλε ότι εν αγνοία της, έχει εγγραφεί ως μέλος του iSYRIZA

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, στον απόηχο της απόσυρσής της από το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ., στη σκιά της υπόθεσης με τη μαζική αποστολή e-mail σε αποδήμους.

Μέσω ανάρτησής της, η κ. Ασημακοπούλου κατήγγειλε ότι εν αγνοία της, έχει εγγραφεί ως μέλος του iSYRIZA. Ζήτησε, δε, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εξηγήσεις, ενώ του καταλόγισε ότι εργαλειοποιεί την υπόθεση με τα μαζικά e-mails που διερευνάται από τις αρχές.

Ακολουθεί η ανάρτηση της κ. Ασημακοπούλου:

«Ο κ. Κασσελάκης επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Η Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις.

Τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το πώς με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του iSYRIZA εν αγνοία μου. Οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες».

Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: Άλλο ένα «κάτσε λίγο στην άκρη μέχρι να ξεχαστεί» από τον Μητσοτάκη

Ετεροχρονισμένη χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης την απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ., τονίζοντας πως τα ερωτήματα για τον πρωθυπουργό παραμένουν.

«Άλλο ένα ‘κάτσε λίγο στην άκρη μέχρι να ξεχαστεί και επιστρέφεις’ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μετά τον σάλο για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων χιλιάδων αποδήμων, η κυρία Ασημακοπούλου αποσύρεται -ετεροχρονισμένα- από το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ.» σχολίασε μεταξύ άλλων με ανάρτησή του στο Twitter.

Στ. Κασσελάκης για Ασημακοπούλου: Άλλο ένα «κάτσε λίγο στην άκρη μέχρι να ξεχαστεί» από τον Κ. Μητσοτάκη

Παραιτούνται ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών και ο γραμματέας Αποδήμων της ΝΔ

Ραγδαίες εξελίξεις ακολουθούν την απόσυρση της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ., με φόντο την υπόθεση των μαζικών e-mail σε αποδήμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραιτούνται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, και ο γραμματέας Αποδήμων της Ν.Δ., Νίκος Θεοδωρόπουλος. Ήδη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Σταυριανουδάκης υπέβαλε την παραίτησή του, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη της διαρροής προσωπικών δεδομένων, ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Υπόθεση Ασημακοπούλου: Παραιτούνται ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών και ο γραμματέας Αποδήμων της ΝΔ