Skip to main content

Χ. Σπίρτζης στο Naftemporiki TV: «Την κύρια ευθύνη για την δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ φέρει ο Κασσελάκης»

Ο Χρήστος Σπίρτζης στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

Για την ευθύνη της δημοσκοπικής κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο Χρήστος Σπίρτζης στην εκπομπή «Rush Hour» με την Νικόλ Λειβαδάρη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Συγκεκριμένα ο κ. Σπίρτζης απαντώντας σε σχετική ερώτηση απάντησε πως «εάν θέλετε την άποψη μου ο κ. Κασσελάκης έχει την κύρια ευθύνη και έχει την κύρια ευθύνη γιατί όλους αυτούς τους μήνες δεν βγάζουμε μια πολιτική ατζέντα, δεν έχουμε δώσει όραμα στον κόσμο, δεν έχουμε εμπνεύσει, δεν έχει φέρει ένα κλίμα ανανέωσης, φρεσκάδας, πολιτικής φρεσκάδας και η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι μια εικόνα η οποία απασχολεί πάρα πολύ συχνά περισσότερο τις κοσμικές στήλες παρά την πολιτική».

«Έχουμε χάσει την μισή μας δύναμη δημοσκοπικά»

Ο κ. Σπίρτζης αναφερόμενος στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις Σπέτσες σχολίασε πως «ήταν κάτι χρήσιμο, πρωτοβουλία του κ. Κασσελάκη, έμεινε κάτι πολιτικό όμως από αυτό;».

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «αυτό που έμεινε ήταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνουν στις Σπέτσες».

«Αυτοί που αμφισβητούσαν τον κ. Κασσελάκη έφυγαν»

Για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη ο κ. Σπίρτζης πρόσθεσε πως «αυτοί που αμφισβητούσαν τον κ. Κασσελάκη έφυγαν. Έχουμε χάσει την μισή μας δύναμη δημοσκοπικά, «ίναι λίγο τραγικό να ψάχνει κάποιος να βρει εχθρούς στο κόμμα του» ενώ υπογράμμισε ότι «η ηγεσία του κόμματος πρέπει επιτέλους να έχει πολιτική λειτουργία και να καταλάβει ότι είναι ηγεσία του κόμματος. Ο κ. Κασσελάκς δεν είναι ούτε Αλέξης Τσίπρας ούτε Ανδρέας Παπανδρέου, ούτε Κωνσταντινος Καραμανλής».

Ταυτόχρονα τόνισε πως «οι ηγέτες και οι Πρόεδροι που δεν είναι σε αμφισβήτηση το κερδίζουν δεν το ζητάνε».

Τέλος ο κ. Σπίρτζης σημείωσε πως «εγώ δεν είμαι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, έχω παραιτηθεί και είμαι χαρούμενος που έχω παραιτηθεί».

Για τις ευρωεκλογές σχολίασε ότι «ικανοποιητικό θα ήταν για τις ευρωεκλογές να κρατήσουμε το ποσοστό των εθνικών εκλογών», «εγώ θα το επιθυμούσαν να υπάρξει επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα. Νομίζω ότι έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος που κατέκτησε τον τίτλο του ηγέτη, δεν του αποδόθηκε», κατέληξε το Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.