Skip to main content

Στ. Κασσελάκης για «κόφτη» στις προσφορές στα σούπερ μάρκετ: Η κυβέρνηση αγνοεί ότι οι πολίτες ζουν «εξαρτημένοι» από τον μισθό τους

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σούπερ μάρκετ: Έλεγχοι. Έλεγχοι σοβαροί, συστηματικοί»

Κριτική στην κυβέρνηση για την ακρίβεια ασκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή τον «κόφτη» που εξετάζεται στις προωθητικές ενέργειες στα σούπερ μάρκετ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και αγνοεί το γεγονός ότι ζουν «εξαρτημένοι» από τον μισθό τους.

«Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σούπερ μάρκετ: Έλεγχοι. Έλεγχοι σοβαροί, συστηματικοί, με στόχο τη μείωση των τιμών», όπως σημειώνει.

Ολόκληρη η ανάρτησή του

«Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σουπερμάρκετ: Έλεγχοι. Έλεγχοι σοβαροί, συστηματικοί, με στόχο τη μείωση των τιμών. Αντί γι’ αυτό τι κάνει; Παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ και καταργεί τις προσφορές 1+1 στα σουπερμάρκετ, με το πρόσχημα ότι οι πολίτες στοκάρουν προϊόντα! Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, νομίζοντας ότι αν τους επιβαρύνουν με τέτοιους έμμεσους τρόπους, δε θα το καταλάβουν. Αυτά πιστεύεις όταν αγνοείς ότι οι πολίτες ζουν ”εξαρτημένοι” από τον μισθό τους».