Skip to main content

Ε. Αχτσιόγλου: Δεν μου τηλεφώνησε ο Στ. Κασσελάκης-Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Διέψευσε δημοσίευμα

Η Έφη Αχτσιόγλου διέψευσε, με σημερινή δήλωσή της, δημοσίευμα ιστοσελίδας σύμφωνα με το οποίο ο Στ. Κασσελάκης επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί της.

«Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», πρόσθεσε. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κάλεσε την κ. Αχτσιόγλου στο τηλέφωνο το πρωί του Σαββάτου πριν από τη συνεδρίαση της ΚΕ και ότι η βουλευτής δεν απάντησε στην κλήση.

Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32, λένε κύκλοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για το τηλεφώνημα στην Έφη Αχτσιόγλου. «Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», σημειώνουν.

Κύκλοι Αχτσιόγλου

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του», αναφέρουν κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου. Προσθέτουν ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

«Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», σχολιάζουν.