Skip to main content

Στέφανος Κασσελάκης: Έβγαλε τα παπούτσια για να μπει σε σπίτι πλημμυροπαθούς στον Βόλο και φτυάρισε λάσπη

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI)

«Για τους πλημμυροπαθείς έχει παγώσει ο χρόνος - Είναι μόνοι τους» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του

Έκκληση για βοήθεια από την πολιτεία στους ανθρώπους που δοκιμάζονται, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα σπίτια πλημμυροπαθών στον Βόλο.

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI)

«Εδώ στη Νέα Ιωνία Βόλου, για τους πλημμυροπαθείς έχει παγώσει ο χρόνος. Κάνω έκκληση για βοήθεια από την Πολιτεία. Είναι μόνοι τους» αναφέρει ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI)

Στο βίντεο που ανήρτησε στα social media, ο κ. Κασσελάκης συνομιλεί με κατοίκους, ενώ εμφανίζεται να βγάζει τα παπούτσια του προτού μπει σε σπίτι πλημμυροπαθούς. Σε άλλα πλάνα, φτυαρίζει λάσπη από την αυλή οικίας. «Να βγάλουμε ένα, όχι για το show, αλλά για να δείξουμε τον εθελοντισμό» ακούγεται να λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επισκεφθεί και τις εξής περιοχές:

  • Σωτήριο Δήμου Κιλελέρ: συνάντηση με πληγέντες (η πλειονότητα των κατοίκων έχει εγκαταλείψει το χωριό μετά τις τελευταίες πλημμύρες).
  • Επίσκεψη στην πληγείσα νεοφυή επιχείρηση Αgrigaz (7o χλμ. παλαιάς Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου).
  • Εργατικές κατοικίες στη Γιάννουλη Λάρισας: συνάντηση με πληγέντες οι οποίοι έχασαν τις κατοικίες τους και αντιμετωπίζουν πρόβλημα γιατί εξακολουθούν να οφείλουν τα δάνειά τους.
  • Δήμος Παλαμά. Συνάντηση με Δήμαρχο και πληγέντες μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης,ολιγόλεπτη μετάβαση στο Γυμναστήριο, όπου στεγάζεται και το Κ.Υ.
  • Ευύδριο Φαρσάλων: συνάντηση με αγρότες και κτηνοτρόφους.
  • Πεδινός Δομοκός: Συνάντηση με υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο.