Skip to main content

Α. Κλάψης (Παν. Πελοποννήσου) στο NaftemporikiTV: Αθήνα και Λευκωσία έχουν εξασφαλίσει την υποστήριξη δύο πολύ σημαντικών κρατών της Ανατολικής Μεσογείου

Στην εκπομπή «12.00-14.00» εμφανίστηκε ο Αντώνης Κλάψης, Επίκουρος Καθηγητής Διπλωματίας και Διεθνούς Οργάνωσης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Συνέντευξη στην τηλεόραση της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «12:00-14:00», με τους Τάκη Σπηλιόπουλο και Παύλο Πανταζόπουλο παραχώρησε ο Αντώνης Κλάψης.

Πιο συγκεκριμένα ο Επίκουρος Καθηγητής ανέφερε πως «Το τριμερές σχήμα Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ δεν είναι το μοναδικό γιατί υπάρχει ακόμα και το αντίστοιχο ανάμεσα στην Αθήνα την Λευκωσία και το Κάιρο, εκεί που η Αίγυπτος και το Ισραήλ είχαν στενή συνεργασία με την Τουρκία, καταφέραμε να έχουν στενή συνεργασία με την δική μας μεριά, αυτό δείχνει την δική μας επιτυχία αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε ότι αυτή η επιτυχία στηρίζεται και στην αποτυχία της Τουρκίας».

Ο κ. Κλάψης τόνισε πως «Σίγουρα η ενέργεια είναι το σημαντικότερο γιατί ενδιαφέρει όλες τις πλευρές, όχι μόνο τους συμμετέχοντες αλλά όλους. Σχέδια που είχαν παραμεριστεί, έχουν έρθει ξανά στο προσκήνιο».