Skip to main content

Περιφέρεια Αττικής: Ίσως και αύριο οι οριστικές αποφάσεις της ΝΔ – Τα σενάρια

ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

Συνάντηση του Ν. Χαρδαλιά με Παπασταύρου και Μπρατάκο. Δεν έχει κλείσει οριστικά η πόρτα στον Γιώργο Πατούλη

Κανένα πρόσωπο δεν φαίνεται να έχει κλειδώσει οριστικά για το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας στην περιφέρεια Αττικής ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τις εσωτερικές διεργασίες στην Πειραιώς να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο το όνομα του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο υφυπουργός Άμυνας είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.

Ο κ. Χαρδαλιάς επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και η επίσκεψη έγινε ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η… αναζήτηση της κατάλληλης υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Αττικής.

Να θυμίσουμε ότι μετά την ενόχληση που προκάλεσε στο κόμμα και προσωπικά στον πρωθυπουργό ο χορός του νυν περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, σε εκδήλωση στο Ζάππειο, πηγές της ΝΔ διεμήνυαν πως «όλα είναι ανοιχτά».

Υπήρξαν μάλιστα πληροφορίες για διερευνητική συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου. Ο τελευταίος έδωσε σήμερα τέλος στα σενάρια, ανακοινώνοντας επισήμως ότι θέτει εκ νέου υποψηφιότητα στον δήμο, στον οποίο εξελέγη για δεύτερη φορά το 2019 με το εντυπωσιακό 80%.

Οι φωνές που ζητούν στήριξη Πατούλη

Παρόλα αυτά υπάρχουν και αρκετές φωνές στην Πειραιώς που καλούν τον πρωθυπουργό να μην άρει τη στήριξή του στον Γιώργο Πατούλη, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας σε περίπτωση που ο νυν περιφερειάρχης θέσει υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος.

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο ίδιος ο κ. Πατούλης, ο οποίος χθες πραγματοποίησε σύσκεψη με τα μέλη του συνδυασμού του. Κύκλοι του περιφερειάρχη τόνιζαν πως η ενόχληση του πρωθυπουργού είναι δικαιολογημένη, αλλά δεν θα πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο τα όσα έχουν επιτευχθεί και η επόμενη μέρα για την περιφέρεια Αττικής.

Κύκλοι Γ. Πατούλη: Ένα λάθος δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Αττικής