Skip to main content

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Δ. Μαύρος (MRB) στο NaftemporikiTV

Ο Δημήτρης Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος της MRB, στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

«Ο Αλέξης Τσίπρας για την εποχή στην οποία εμφανίστηκε ήταν η μοναδική λύση και ήταν λύση ελπίδας και προσδοκίας, αυτό έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ να βολευτεί με αποτέλεσμα να μην έχει αναπτύξει διάδοχη κατάσταση, οι λόγοι για τους οποίους ο κόσμος δεν θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ με βάση τις απαντήσεις ήταν γιατί δεν είχε ο κόσμος εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ στη διαχείριση θεμάτων οικονομίας, γιατί ο κόσμος αισθάνονταν ότι δεν υπήρχαν ικανά στελέχη και γιατί η αίσθηση είναι ότι δεν είχε ξεπεράσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον λαϊκισμό», δήλωσε ο Δημήτρης Μαύρος, διευθύνων σύμβουλος της MRB, μιλώντας τη Δευτέρα στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Ο κ. Μαύρος ανέφερε πως «η καυτή πατάτα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τεράστια και φοβούνται να μην καούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κανένα από τα δύο κόμματα, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν αναπτύξει το μανιφέστο πάνω στο οποίο θα πατήσουν και το δεύτερο είναι ότι δεν προτείνονται πρακτικές λύσεις για αύριο το πρωί σε όλα τα θέματα που ενδιαφέρουν και γυρίζουν γύρω από την ουρά τους τα δύο κόμματα».

Τέλος ο κ. Μαύρος υποστήριξε πως «ο κ. Μητσοτάκης υπέκλεψε από την Αριστερά την επιδοματική πολιτική, δεν υπάρχουν στεγανά, ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για δεξιά και αριστερά, η αριστερά για να υπάρχει χρειάζεται έναν δράκο, όταν χαθεί ο δράκος τότε δεν έχουν κάποιον να επιτεθούν, η Ν.Δ. πολύ πιο πειστικά μιλούσε για θέματα διαχείρισης οικονομίας, αυτή τη φορά επίσης η Ν.Δ. έκανε ρομποτική χειρουργική στη μεταφορά του μηνύματος που ήθελε να περάσει στα επιμέρους κοινά, ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρούσε σε μια μη αποδοχή της πραγματικότητας, αμφισβητούσε δημοσκοπήσεις, αποτελέσματα, δεν μπορούσε να δει την κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας».