Skip to main content

Π. Φραντζής στο Naftemporiki TV: Αδύναμος πολιτικός σχεδιασμός στον ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με τη Ν.Δ.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας Παναγιώτης Φραντζής στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

«Σε σχέση με το ποιοι ψηφίζουν Ν.Δ., η μεγάλη επιτυχία είναι ότι κυριαρχεί στο κέντρο, κυριαρχεί απόλυτα στην κεντροδεξιά και κυριαρχεί απόλυτα στην δεξιά, μένει να δούμε η πολιτική που θα ακολουθηθεί κατά πόσο θα βοηθήσει να ενισχυθεί αυτή η απεύθυνση στο κέντρο, έχει ενισχυθεί το ΠΑΣΟΚ και έχει αποδυναμωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο σύμβουλος επικοινωνίας Παναγιώτης Φραντζής, μιλώντας την Πέμπτη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Στη συνέχεια ο κ. Φραντζής ανέφερε πως «η Ν.Δ. έχει ένα ισορροπημένο πολιτικό σχέδιο μέσα στο οποίο βλέπει τον εαυτό του και ένας κεντρώος και ένας δεξιός και σε ένα περιβάλλον συντηρητικής μετατόπισης γιατί δεν υπάρχει μια ισχυρή εναλλακτική, άρα ιδέες που έρχονται από την δεξιά εγκαθιδρύονται και στο κέντρο».

Τέλος ο κ. Φραντζής υποστήριξε πως «ενώ η Ν.Δ. είχε εξαιρετικά σοβαρό πολιτικό σχεδιασμό, απόλυτα εναρμονισμένο με την επικοινωνία, στον ΣΥΡΙΖΑ είχαμε αδύναμο πολιτικό σχεδιασμό και ασυνάρτητη επικοινωνία, μια ξεκάθαρη αντίθεση στα δύο κόμματα, η Ν.Δ. αφουγκράζεται, ακούει τα μηνύματα ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μελετάνε την πραγματικότητα και συναισθηματικά έχουν κλειστεί στον δικό τους περίγυρο, στις δικές τους φούσκες και χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα».