Skip to main content

Ελ. Βόζεμπεργκ στο Naftemporiki TV: Στρατηγικός στόχος η αυτοδυναμία γιατί η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ευρωβουλευτής της Ν.Δ., στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

«Η αυτοδυναμία είναι στρατηγικός στόχος γιατί η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη θα συνεχίσει μια πολιτική μεταρρυθμιστική, με αναπτυξιακό χαρακτήρα, το προηγούμενο διάστημα 12 φορές αναβαθμίστηκε η ελληνική οικονομία, οι πολίτες δίνουν εντολή για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα έχει το ανάλογο μέγεθος της ευθύνης» δήλωσε η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας το μεσημέρι της Πέμπτης στο κανάλι της Ναυτεμπορικής.

Στη συνέχεια η κ. Βόζεμπεργκ ανέφερε πως «μια καλή αυτοδυναμία είναι περίπου αυτό που είχαμε πριν και λίγο παραπάνω, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια λογική άρνησης σε όλα, το ίδιο κάνει και τώρα, εμείς παραδεχθήκαμε και λάθη και ατέλειες και παραλήψεις, οι εξαγγελίες που είναι στο πρόγραμμα μας έχουν κοστολογηθεί και είναι υλοποιήσιμες».

Τέλος η κ. Βόζεμπεργκ υποστήριξε πως «χωρίς ανάπτυξη δεν μπορείς να έχεις νέες θέσεις εργασίας, λαμβάνουμε υπόψη την διεθνή και ευρωπαϊκή συγκυρία, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εκτιμήσει ότι η Ελλάδα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα στον πληθωρισμό και καταφέραμε να εγκριθεί το πρόγραμμα μας και να αναβαθμιστεί η οικονομία από 12 διαφορετικούς ξένους οίκους, η κυβέρνηση ξέρει να σέβεται την δημοσιονομική εικόνα».

Διαβάστε επίσης:

Ρ. Δούρου στο Naftemporiki TV: Περάσαμε από την αλαζονεία της Ν.Δ. στα ψέματα