Skip to main content

Ρ. Δούρου στο Naftemporiki TV: Περάσαμε από την αλαζονεία της Ν.Δ. στα ψέματα

Η Ρένα Δούρου, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

«Το ζήτημα είναι για ποιους λόγους η Ελλάδα βγαίνει από την βαλκανική χερσόνησο και γίνεται γνωστή στα πέρατα της οικουμένης, βγήκαμε από τον μικρόκοσμό μας για όλους του άλλους λόγους και αναφέρομαι στο ναυάγιο της Πύλου, που μπήκε και αυτό σε έναν μικρόκοσμο μιζέριας και καταπάτησης των ανθρωπιστικών ιδεωδών», δήλωσε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, μιλώντας στο κανάλι της Ναυτεμπορικής το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στη συνέχεια η κ. Δούρου σχολίασε πως «η εκτόξευση του ψέματος ότι στοχοποιήσαμε το λιμενικό ήταν η πρώτη γραμμή άμυνας κάποιων συμβούλων επικοινωνίας στο Μοσχάτο, η Ν.Δ. δεν έκρυψε την αλαζονεία της από την πρώτη στιγμή, από το 2019 έως σήμερα οι εντολές που παίρνουν στο λιμενικό είναι αυτές των επαναπροωθήσεων, δεν θα λυθεί το μεταναστευτικό με τις επαναπροωθήσεις και για αυτό όμως δεν έχει ευθύνη το λιμενικό, έχει η πολιτική ηγεσία».

Τέλος η κ. Δούρου υποστήριξε πως «περάσαμε από την αλαζονεία της Ν.Δ. στα ψέματα, ο κ. Μητσοτάκης κάνει λόγο για την ασφάλεια αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορείς να πιείς καφέ στην Νέα Σμύρνη γιατί μπορεί να πυροβοληθείς από μέλη της μαφίας οι οποίοι έχουν φτάσει στους αρμούς της εξουσίας, εάν ζεις στον Γέρακα να φοβάσαι εάν είσαι δίπλα σε βενζινάδικο, η ασφάλεια είναι στα λόγια, δεν νιώθεις στα τέσσερα χρόνια της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, η ασφάλεια για την αριστερά είναι προτεραιότητα και δικαίωμα όλων».

Διαβάστε επίσης:

Ελ. Βόζεμπεργκ στο Naftemporiki TV: Στρατηγικός στόχος η αυτοδυναμία γιατί η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα