Skip to main content

Κ. Τσιάρας στο Naftemporiki TV: Ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει με ελαφρότητα ένα εθνικό θέμα

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τσιάρας μίλησε στο κανάλι της Ναυτεμπορικής

«Το θέμα της Ροδόπης προέκυψε μέσα από καταγγελίες υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ που ανέφερε ότι οι δυο υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρόσωπα που υποστηρίζονταν από το τουρκικό προξενείο, δεν ανέδειξε αυτό το θέμα η Ν.Δ. και νομίζω ότι αυτό είναι σαφές, ξετυλίγεται μετά μια αλληλουχία γεγονότων, που δημιουργούν ερωτηματικά, δεν θα έπρεπε να συμβεί η εμπλοκή του υπηρεσιακού Πρωθυπουργού» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Τσιάρας, μιλώντας την Τρίτη στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή «12:00-14:00» με τη Νικόλ Λειβαδάρη και τον Παύλο Πανταζόπουλο.

Στη συνέχεια ο κ. Τσιάρας σχολίασε πως «για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ ένα εθνικό θέμα το αντιμετωπίζει με ελαφρότητα και με προσήλωση στο μικροκομματικό του συμφέρον, όλα αυτά είναι θέματα που πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή, δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα, υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα, είναι ζήτημα με τεράστια εθνική ευαισθησία, η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει πώς αντιμετωπίζει αυτά τα ζητήματα και όλα κρίνονται από τους πολίτες».

Τέλος ο κ. Τσιάρας υποστήριξε πως «είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά μας στη δικαιοσύνη, βεβαίως πρέπει να κοιτάμε την μεγάλη εικόνα, ψηφίσαμε έναν αριθμό ρεκόρ, 30 νομοσχέδια για την σύμπτυξη των χρόνων απονομής της δικαιοσύνης, προχωρήσαμε στην ψηφιοποίηση της δικαιοσύνης και προχωρούν οι εργασίες για την ανέγερση νέων δικαστικών μεγάρων στην περιφέρεια, στον Πειραιά και στην Αθήνα».

«Βάλαμε κριτήρια για την αξιολόγηση των δικαστών και έτσι δημιουργείται συνέπεια και για τους χρόνους και τις προθεσμίες, ενισχύουμε τη δικαιοσύνη με ανθρώπινο δυναμικό, συστήσαμε την δικαστική αστυνομία, μέχρι το τέλος του 2025, η δικαιοσύνη στην Ελλάδα θα είναι εντελώς διαφορετική», σημείωσε.