Skip to main content

Φρέντι Μπελέρης: Υπό έλεγχο η κατάσταση υγείας του – «Γυμνή από στοιχεία η δικογραφία»

Πηγή φωτ. himara.gr

Ο ομογενής εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε αδιαθεσία, ενώ αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα

Υπό έλεγχο είναι η κατάσταση της υγείας του Φρέντι Μπελέρη, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων.

Ο ομογενής εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε αδιαθεσία, ενώ αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και προβλήματα διαβήτη.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο Φρέντι Μπελέρη θα παραμείνει στο νοσοκομείο ή αν θα μεταφερθεί ξανά στις φυλακές. Από την πλευρά της υπεράσπισής του έχει ξεκινήσει ένας μαραθώνιος ώστε να αφεθεί ελεύθερος και να μπορέσει να ορκιστεί.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο δικηγόρος του, Θεόδωρος Καραγιάννης δήλωσε ότι όλη αυτή η αδικία που έχει υποστεί και η ψυχολογική πίεση που δέχεται αυτό το διάστημα επιδεινώνει τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο ίδιος τόνισε πως η δικογραφία σε βάρος του κ. Μπελέρη είναι άδεια και «γυμνή» από στοιχεία και πως στην Ελλάδα δεν θα περνούσε ούτε έξω από γραφείο εισαγγελέα για να πάει σε προκαταρκτική εξέταση.

Επανέλαβε ότι τα στοιχεία και για το αδίκημα της εξαγοράς ψήφων είναι ανύπαρκτα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι για αυτό το αδίκημα η προσωρινή κράτηση στην Αλβανία είναι ένα σπάνιο φαινόμενο και ειδικά για έναν άνθρωπο που είναι εκλεγμένος δήμαρχος.