Skip to main content

Άκης Σκέρτσος: Καιροσκόπος και αδίστακτος ο Αλ. Τσίπρας – Προσβλέπει ακόμη και στις ψήφους Κασιδιάρη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ / INTIME NEWS

«Αναρωτιεμαι αν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη μάνα του Παύλου Φύσσα και να πει τα ίδια λόγια ξανά» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Δριμύ κατηγορώ κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις δηλώσεις του για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σχολιάζοντας όσα είπε ο κ. Τσίπρας σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξή του ο υπουργός Επικρατείας παρατήρησε πως «είναι τέτοια η απελπισία του και η απομόνωσή του από τα κόμματα της Αριστεράς που χθες μας αποκάλυψε ότι προσβλέπει ακόμη και στις ψήφους Κασιδιάρη».

«Είναι εκεί δυστυχώς που τα άκρα συναντιούνται» είπε και διερωτήθηκε «τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την έκανε ο κ. Μητσοτάκης».

«Ο κ. Τσίπρας είναι δυστυχώς ένας καιροσκόπος και αδίστακτος πολιτικός. Αναρωτιεμαι αν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη μάνα του Παύλου Φύσσα και να πει τα ίδια λόγια ξανά» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται πως στη διάρκεια της συνέντευξή του ο κ. Τσίπρας, αφού τόνισε πως «η μάχη με τον φασισμό είναι μια καθημερινή μάχη» επεσήμανε πως «και στόχοςμας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης».

Συνεχίζοντας την κριτική του στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σκέρτσος τόνισε πως «το μόνο που έχουν να προτείνουν είναι ένα φαραωνικό πρόγραμμα 83 δισ. ευρώ που αν εφαρμοστεί θα μας ρίξει αμέσως στα βράχια και θα φέρει νέα μνημόνια.

Την ίδια ώρα, πρόσθεσε, «ακούμε από το ΠΑΣΟΚ κάποιες σοσιαλίζουσες αοριστίες που δεν μπορούν καν να κοστολογηθούν».

naftemporiki.gr