Skip to main content

Επιστολές Γεραπετρίτη: Στη διάθεση της Βουλής και των κομμάτων για ενημέρωση σχετικά με τα Τέμπη

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο υπουργός Επικρατείας δηλώνει ότι είναι στη διάθεση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής Επιτροπής προς ενημέρωση σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα και τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Γεώργιο Βλάχο, απέστειλε ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, γνωστοποιώντας πως τίθεται στη διάθεση της Επιτροπής προς ενημέρωση σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.

Eπιπλέον, ο υπουργός Επικρατείας, απέστειλε επιστολή προς τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, με την οποία τίθεται στη διάθεσή τους προς ενημέρωση σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προχθεσινή συνέντευξη Τύπου ο κ. Γεραπετρίτης είχε δηλώσει πως «είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια περιλαμβανομένης και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας» σχετικά με το τραγικό δυστύχημα. «Ο ίδιος θα προκαλέσω συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ώστε να συζητήσουμε για τα ζητήμα των παθογενειών στους σιδηροδρόμους και να βρούμε έναν κοινό τόπο που θα αποδίδει ευθύνες και θα αξιολογεί τα ζητήμα ασφάλειας των μεταφορών» είχε αναφέρει ο υπουργός.

naftemporiki.gr