Skip to main content

Επικοινωνία Κ. Μητσοτάκη με τον Ν. Χριστοδουλίδη  

Intime News

Ο κ. Χριστοδουλίδης υπογράμμισε την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να συνδράμει καθοιονδήποτε τρόπο της ζητηθεί στην αντιμετώπιση της τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπως έγινε γνωστό μετά από ανακοίνωση της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε τα ειλικρινή και βαθιά συλλυπητήρια του ιδίου, της κυβέρνησης και του κυπριακού λαού, για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων (τουλάχιστον 46, σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό).

Επιπλέον, επανέλαβε την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να συνδράμει καθοιονδήποτε τρόπο της ζητηθεί στην αντιμετώπιση της τραγωδίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, ευχαρίστησε τον κ. Χριστοδουλίδη και τον ενημέρωσε για την κατάσταση όπως αυτή εξελίσσεται, καθώς και για την πορεία των ερευνών σε σχέση με τους δύο Κύπριους πολίτες που επέβαιναν στο επιβατικό τρένο και οι οποίοι εξακολουθούν να αγνοούνται.