Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ για Νικολάου: Την «άδειασε» ξανά ο Οικονόμου αλλά δεν λένε αν θα είναι στα ψηφοδέλτια

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

«Τι εμποδίζει τον πρωθυπουργό να την αποπέμψει άμεσα από τα ψηφοδέλτια και το κόμμα της ΝΔ;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο κ. Οικονόμου έκανε σήμερα ένα ακόμη βήμα αποστασιοποίησης από την κ. Νικολάου χαρακτηρίζοντας δικές της “εκδοχές” τα όσα η ίδια ισχυρίζεται για τη ζημία 2 εκ. ευρώ που προκάλεσε στο Δημόσιο από απευθείας αναθέσεις σύμφωνα με το ΣΔΟΕ», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ωστόσο, για ακόμη μία φορά ο κ. Οικονόμου αρνήθηκε να απαντήσει αν θα την αποπέμψει ο κ. Μητσοτάκης παραπέμποντας στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων», προσθέτει.

«Για πόσο ακόμη θα κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης; Μετά και το σημερινό “άδειασμα” από τον κ. Οικονόμου, τι τον εμποδίζει να την αποπέμψει άμεσα από τα ψηφοδέλτια και το κόμμα της ΝΔ;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σημειώνεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σήμερα και κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις της Σοφίας Νικολάου κατά στελεχών του ΣΔΟΕ και ερωτηθείς αν η κυβέρνηση βλέπει «ρυπαρά δίκτυα» εντός του Σώματος, απάντησε πως «υπάρχουν οι εκδοχές της κ. Νικολάου» και πως σε αυτή τη φάση δεν έχει να προσθέσει κάτι παραπάνω.

Σημείωσε ακόμη πως η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της ΝΔ, αναμένεται το επόμενο διάστημα.