Skip to main content

Τσαπανίδου: Οι προεκλογικές παροχές για τους συνταξιούχους γίνονται καπνός από την ακρίβεια Μητσοτάκη

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

«Ο κ. Μητσοτάκης κατήργησε τη 13η σύνταξη και στέρησε αναδρομικά 2,5 δισ. ευρώ από δώρα και επικουρικές», τόνισε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στις δηλώσεις Μητσοτάκη από την Πτολεμαΐδα για τους συνταξιούχους αναφέρθηκε σε on camera δήλωσή του η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου. Ειδικότερα, η Π. Τσαπανίδου, τόνισε: «Ο κ. Μητσοτάκης κατήργησε τη 13η σύνταξη και στέρησε αναδρομικά 2,5 δισ. ευρώ από δώρα και επικουρικές. Δεκάδες χιλιάδες συντάξεις εκκρεμούν για χρόνια, μία στις δύο βγαίνει με λάθη ή μικρότερα ποσά και τελικά οι μόνες αυξήσεις που είδαν οι συνταξιούχοι φέτος ήταν αυτές που προέβλεπε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ του 2017».

Και συμπλήρωσε: «Οι προεκλογικές παροχές λοιπόν δεν πείθουν τους συνταξιούχους καθώς τις βλέπουν να γίνονται καπνός από την ακρίβεια Μητσοτάκη».

Σημειώνεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «αυτή την τετραετία αυξήθηκαν για πρώτη φορά οι συντάξεις. Όσοι δεν πήρατε αύξηση λόγω προσωπικής διαφοράς, κάντε λίγο υπομονή: θα υπάρχουν ορισμένες καλές ανακοινώσεις για εσάς αυτή την εβδομάδα, γιατί γνωρίζω ότι υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα, η οποία έρχεται βέβαια από το παρελθόν».