Skip to main content

Τσίπρας: Συναντήσεις με εργαζομένους και τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας

(ANDREA BONETTI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/EUROKINISSI)

Κατά την περιοδεία του στη Λαμία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πραγματοποίησε συναντήσεις με εργαζομένους του Νοσοκομείου Λαμίας, αλλά και τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας.

Στην Λαμία περιοδεύει από το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποίησε και συναντήσεις με φορείς και εργαζομένους.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών, ο οποίος έγραψε «Εις μνήμην παρελθόντος και εις στοχασμόν μέλλοντος» στην κορνίζα με τη φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη και τον Πατέρα Γερμανό Δημάκο, τον παπά Ανυπόμονο της Αντίστασης, την οποία δώρισε στον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κάθε Δεσπότης Φθιώτιδας είναι ο Δεσπότης του παπά Γερμανού, ο Δεσπότης των παπάδων των αγώνων της πατρίδας και της δημοκρατίας», τόνισε ο Μητροπολίτης. Με τη σειρά του ο Αλ. Τσίπρας απάντησε ότι δεν περίμενε αυτή την έκπληξη, σημειώνοντας πως είναι «μία πολύ σημαντική πτυχή της ιστορίας που δείχνει τη στενή σχέση του λαϊκού κινήματος με το λαϊκό κλήρο».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ συζήτησε και με εργαζόμενους στο χώρο της υγείας, οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι υγειονομικοί του Νοσοκομείου Λαμίας.

Την απορία του «αν πραγματικά η κυβέρνηση θέλει δημόσια υγεία και ένα ισχυρό ΕΣΥ» διατύπωσε ο Αλέξης Τσίπρας υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως «χρειάζονται αυξήσεις των απολαβών και μόνιμες προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού συμπεριλαμβανομένων και των συμβασιούχων του ΟΑΕΔ».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ