Skip to main content

Κουτσούμπας: Το κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημιουργεί τους διεφθαρμένους

INTIME NEWS: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

«Νεοφιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκράτες λοιπόν επί το έργον».

Στη «σαπίλα του συστήματος, τη διαφθορά και τη δυσωδία» αναφέρθηκε το Σάββατο από την Πρέβεζα ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, αναφερόμενος στις έρευνες σε βάρος της Εύας Καϊλή για διαφθορά.

Όπως σημείωσε, «πότε με τους Πάτσηδες της Νέας Δημοκρατίας, αυτά τα κοράκια που βγάζουν σπίτια σε πλειστηριασμούς, πότε με τις διάφορες Καϊλή του ΠΑΣΟΚ, που διώκονται για διαφθορά στις Βρυξέλλες, αυτό είναι το κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δημιουργεί τους διεφθαρμένους.

Έτσι εξηγείται και το θράσος της Εύας Καϊλή να εξυμνεί τους σεΐχηδες του Κατάρ που “δολοφόνησαν” 6 χιλιάδες εργάτες στα έργα του Μουντιάλ. Οι βελγικές αρχές τώρα, απ’ ό,τι μαθαίνουμε, τη διώκουν για χρηματισμό και διαφθορά. Νεοφιλελεύθεροι και σοσιαλδημοκράτες λοιπόν επί το έργον» σχολίασε.

Με αφορμή νέα δημοσιεύματα σχετικά με τις υποκλοπές, ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε πως «συνέχεια έρχονται στο φως και δημοσιεύονται νέα στοιχεία για υποκλοπές και παρακολουθήσεις, όπως σήμερα για τον Κ. Χατζηδάκη. Εμείς θεωρούμε ότι όλα έχουν την αξία τους κι όλα πρέπει να διερευνηθούν. Πολύ φοβόμαστε, όμως, ότι, αν όλα αυτά υποταχθούν σε ένα δικομματικό καβγά, σαν κι αυτόν που παρακολουθήσαμε στη Βουλή, στο τέλος θα επικρατήσει και μια δικομματική ομερτά μεταξύ τους, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις χρόνια τώρα, αφήνοντας απ’ έξω τη μεγάλη εικόνα του κράτους-υποκλοπέα και χαφιέ».