Skip to main content

Κ. Μητσοτάκης – Ν. Παπαϊωάννου: Επί τάπητος η εκπαιδευτική αναβάθμιση του ΑΠΘ

Πηγή φωτ. Γ.τ.Πρωθυπουργού

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής αναβάθμισης και για την πολιτική εξωστρέφειας και διεθνοποίησης του ΑΠΘ.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνάντηση με τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νίκο Παπαϊωάννου, είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής αναβάθμισης και για την πολιτική εξωστρέφειας και διεθνοποίησης του ΑΠΘ καθώς και για τα προγράμματα συνεργασίας με εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού και τη λειτουργία ξενόγλωσσων τμημάτων.

Ενημερώθηκε, επίσης, για την πορεία του έργου της Βιβλιοθήκης της Σχολής Θετικών Επιστημών του οποίου έχει ξεκινήσει η υλοποίηση. Ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα εργάζεται συστηματικά προκειμένου το ΑΠΘ να συνεχίσει την ανοδική του πορεία προσφέροντας στους φοιτητές του σύγχρονη εκπαίδευση.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.