Skip to main content

Νόαμ Κατς: Ισχυροί αμυντικοί δεσμοί Ισραήλ – Ελλάδας

Εθιμοτυπική συνάντηση του νέου Ισραηλινού πρεσβευτή στην Ελλάδα Νόαμ Κατς  με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο

Οι ισχυροί, διαχρονικοί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ υπογραμμίστηκαν κατά την σημερινή εθιμοτυπική συνάντηση του νέου Ισραηλινού πρεσβευτή στην Ελλάδα Νόαμ Κατς  με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Κατά τη συζήτηση επισημάνθηκε επίσης η σημασία της στρατηγικής αμυντικής σχέσης των δύο χωρών για την ασφάλεια και την άμυνα,  αλλά και την σταθερότητα και ευημερία της ευρύτερης περιοχής.

Τονίσθηκε, επίσης, η κοινή θέληση για περαιτέρω ενίσχυση της αμοιβαίως επωφελούς συνεργασίας στον τομέα των εξοπλιστικών προγραμμάτων, καταλήγει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συνάντηση, ο Νόαμ Γκαντς αναφέρει πως είχε μια εξαιρετική συνάντηση σήμερα με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας και ότι συζήτησαν τους ισχυρούς αμυντικούς δεσμούς μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας και την αυξανόμενη διμερή συνεργασία.