Skip to main content

Γ. Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται με την ανομία – Είναι με τις συμμορίες ή με τους φοιτητές;

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να συνεχίσει την αντιμετώπιση των όποιων εστιών ανομίας υπάρχουν στα Α.Ε.Ι. εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο καταλόγισε ότι «εξακολουθεί να υπερασπίζεται την ανομία».

«Τα Πανεπιστήμιά μας δεν θα αποτελούν ούτε ορμητήρια, ούτε καταφύγια και άσυλα παρανομίας» ανέφερε ο κ. Οικονόμου, με φόντο την εξάρθρωση των συμμοριών που δρούσαν στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου. Όπως σημείωσε, η Πολυτεχνειούπολη αποτελούσε πέρα από χώρο αφετηρίας και χώρο διαφυγής των κακοποιών, έτσι ώστε να αποφύγουν τους ελέγχους και τις συλλήψεις. 

«Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ακόμη και για μια υπόθεση σαν και αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να υπερασπίζεται την ανομία, ευρισκόμενος σε πλήρη διάσταση με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τόσο της νεολαίας, όσο και της ευρύτερης κοινωνίας» σχολίασε, παραθέτοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τις δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου που μίλησε για «όργιο αυταρχισμού και κατατρομοκράτησης». 

«Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται με την ανομία και την υποβάθμιση στο δημόσιο Πανεπιστήμιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμά τη διαιώνιση των κακώς κειμένων για να προστατεύσει μειοψηφίες που δρουν σε βάρος της Ανώτατης Εκπαίδευσης» δήλωσε ο κ. Οικονόμου και κάλσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την ηγεσία του «να πάρει επιτέλους ξεκάθαρη θέση: Οι επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας απέναντι σε κακοποιούς μέσα σε πανεπιστημιακούς χώρους  είναι γιουρούσια κατατρομοκράτησης;  Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με τις βαριοπούλες ή τη βιβλιοθήκη; Με τις συμμορίες ή τους φοιτητές και τους καθηγητές τους;».

naftemporiki.gr