Skip to main content

Brexit: Δεν θα ζητήσει παράταση από τους Ευρωπαίους ο Μπόρις Τζόνσον

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αποφασισμένος να προχωρήσει με όσο το δυνατόν ταχύτερα βήματα στην προώθηση των εφαρμοστικών νόμων και τον ορισμό νέας ημερομηνίας για την ψηφοφορία επί της Συμφωνίας εμφανίζεται ο Μπόρις Τζόνσον.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός διεμήνυσε πως θα επαναλάβει στους Ευρωπαίους πως η όποια καθυστέρηση είναι επιζήμια για όλους και πρόσθεσε ότι θα φέρει όλους τους εφαρμοστικούς νόμους της συμφωνίας μέσα στην επόμενη εβδομάδα στη Βουλή. «Δεν πρόκειται να διαπραγματευτώ ακόμη μία καθυστέρηση» ξεκαθάρισε. 

Σύμφωνα με το BBC η Ντάουνινγκ Στριτ θα ζητήσει από τους Ευρωπαίους ηγέτες να απορρίψουν την επιστολή, με την οποία η Βουλή θα επισημαίνει ότι οι εξελίξεις καθιστούν αναγκαία την νέα παράταση. 

naftemporiki.gr 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.