Ο πρόεδρος του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν, κάλεσε τους πολίτες να περιορίσουν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, μετά τις αμερικανικές και ισραηλινές επιθέσεις που προκάλεσαν ζημιές στις ενεργειακές υποδομές της χώρας, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Μασούντ Πεζεσκιάν δήλωσε ότι η κυβέρνηση στοχεύει στον «έλεγχο της κατανάλωσης» ηλεκτρικής ενέργειας, σύμφωνα με την ιρανική κρατική τηλεόραση.
«Αντί να ανάβετε 10 φώτα στο σπίτι, ανάψτε δύο. Τι πρόβλημα υπάρχει σε αυτό;» διερωτήθηκε.
Παράλληλα, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ «κατέστρεψαν τις υποδομές» της χώρας και σημείωσε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις έχουν επιβάλλει ναυτικό αποκλεισμό στη χώρα.
Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στο liveblog της Ναυτεμπορικής.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












