Κοινά ναυτικά γυμνάσια στη Θάλασσα του Ομάν και στον βόρειο Ινδικό Ωκεανό θα πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη το Ιράν και η Ρωσία, όπως μετέδωσε το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars, λίγες ημέρες αφού οι Φρουροί της Επανάστασης διεξήγαγαν στρατιωτικές ασκήσεις στα Στενά του Χορμούζ.
«Η σύγκλιση και ο συντονισμός σε κοινά μέτρα για την αντιμετώπιση δραστηριοτήτων που απειλούν τη ναυτιλιακή ασφάλεια (…) καθώς και η καταπολέμηση της θαλάσσιας τρομοκρατίας είναι μεταξύ των κύριων στόχων αυτών των κοινών γυμνασίων» δήλωσε, σύμφωνα με το Fars, ο Ιρανός διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού Χασάν Μαχσουντλού.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












