Skip to main content

Γκουτέρες για τρομοκρατικό χτύπημα στην παραλία Bondi: Είμαι συγκλονισμένος – Καταδικάζω την αποτρόπαια επίθεση

REUTERS/Mike Segar

Το μήνυμα του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, δηλώνει «συγκλονισμένος» από τους πυροβολισμούς στην παραλία Bondi.

«Είμαι συγκλονισμένος και καταδικάζω τη σημερινή αποτρόπαια θανατηφόρα επίθεση σε εβραϊκές οικογένειες που συγκεντρώθηκαν στο Σίδνεϊ για να γιορτάσουν τη Χανουκά», δημοσιεύει στο X.

«Η καρδιά μου είναι με την εβραϊκή κοινότητα παγκοσμίως αυτήν την πρώτη ημέρα της Χανουκά, μιας γιορτής που γιορτάζει το θαύμα της ειρήνης και του φωτός που νικάει το σκοτάδι».

Πηγή: BBC

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στο liveblog του naftemporiki.gr 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.