Skip to main content

Αντόνιο Κόστα: Ενθαρρυμένος από την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Ζελένσκι

REUTERS/Stephanie Lecocq

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, έγραψε σε ανάρτησή του πως είχε μια «θετική συζήτηση με τον πρόεδρο Ζελένσκι»

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα, δήλωσε ενθαρρυμένος από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν νωρίτερα σήμερα οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Ουκρανίας, Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), ο Αντόνιο Κόστα έγραψε πως είχε μια «θετική συζήτηση με τον πρόεδρο Ζελένσκι». «Με ενθάρρυνε η ουσιαστική, τηλεφωνική επικοινωνία του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ», υπογράμμισε.

Ανέφερε επίσης ότι «η διακοπή των επιθέσεων εναντίον ενεργειακών και άλλων μη στρατιωτικών υποδομών θα ήταν ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς τον τερματισμό του πολέμου. Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις μας με τον πρόεδρο (της Ουκρανίας) Ζελένσκι αύριο στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.