Skip to main content

Μαδρίτη: Έκρηξη από διαρροή αερίου σε κτίριο – Τρεις τραυματίες

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έκρηξη, που προκλήθηκε πιθανότατα από διαρροή αερίου, προκάλεσε μεγάλες καταστροφές σε ένα κτίριο στην κεντρική συνοικία Μαλασάνα της Μαδρίτης, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, ενώ προκάλεσε και το ξέσπασμα πυρκαγιάς, δήλωσε η αστυνομία της ισπανικής πρωτεύουσας.

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά και μια γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα, σύμφωνα με την υπηρεσία εκτάκτων περιστατικών της Μαδρίτης.

“Οι πρώτες ενδείξεις που έχουμε είναι πως η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πολλά κτίρια στο κέντρο της Μαδρίτης είναι παλιά και ετοιμόρροπα, με καταπονημένες υποδομές που προκαλούν συχνά ατυχήματα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έσπασε ένας σωλήνας ύδρευσης, πλημμυρίζοντας ένα μέρος της συνοικίας Κομίγιας, ενώ πέρυσι έκρηξη αερίου κατέστρεψε ένα κτίριο στην περιοχή Λα Λατίνα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις άνθρωποι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.