Skip to main content

Βρετανία: Ο Τζόνσον έταξε μειώσεις φόρων αν μείνει στην θέση του

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον υποσχέθηκε στους βουλευτές του κόμματός του ότι θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο, σύμφωνα με μια πηγή των Συντηρητικών.

Ο Τζόνσον μίλησε στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του λίγο προτού να ξεκινήσει η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής που έχει κατατεθεί σε βάρος του.

Η πηγή αυτή είπε επίσης ότι ο Τζόνσον υποσχέθηκε να μειώσει τους φόρους, εφόσον παραμείνει στο αξίωμά του και προειδοποίησε τους βουλευτές να μην στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου, παγιδεύοντας το κόμμα σε μια αέναη «ημέρα της μαρμότας».

«Δεν υποσχέθηκε κάποια συγκεκριμένη φοροαπαλλαγή αλλά ο υπουργός (Οικονομικών Ρίσι Σούνακ) και ο ίδιος θα παρουσιάσουν το αναπτυξιακό σχέδιο την επόμενη εβδομάδα και θα έχουμε το γενικό περίγραμμα του πώς βλέπει την ευρύτερη οικονομική εικόνα» είπε η πηγή αυτή μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.