Skip to main content

General Health Care: Νέα ολοκληρωμένη Διαγνωστική Μονάδα στο Χαλάνδρι

Της Ανθής Αγγελοπούλου

Ένα νέο και σύγχρονο Πολυϊατρείο-Διαγνωστικό Κέντρο, το General Health Care στο Χαλάνδρι, άνοιξε τις πύλες του στο κοινό την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου. Εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας, της επιστημονικής κοινότητας, δημοσιογράφοι και φίλοι του εγχειρήματος έδωσαν δυναμικά το παρόν στα φαντασμαγορικά εγκαίνια της 1ης ολοκληρωμένης Διαγνωστικής Μονάδας της εταιρείας.

Το General Health Care ήταν μια ιδέα που γεννήθηκε μέσα στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου στην Κρήτη όταν ο «πρωτομάστορας» Γιώργος Βιδάκης για να ξεχνάει τον πόνο του και τη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό για να κρατηθεί στη ζωή επί τρεις συνεχείς μήνες έκανε τα δικά του όνειρα και σχέδια. Βγαίνοντας νικητής από τη μεγάλη αυτή μάχη και παλεύοντας να επανέλθει στη φυσιολογική ζωή συνέχισε το όραμα του για ένα χώρο που θα προσφέρει στο συνάνθρωπο υπηρεσίες υγείας με χαμόγελα και ανθρωπιά. Έτσι μέσα στο τρέχον έτος κατάφερε με τη βοήθεια μιας τολμηρής ομάδας ονειροπόλων ανθρώπων που απαρτίζεται από τους Βερίγο Γιάννη, Γκόβα Άρη, Μπαλτογιάννη Νίκο, Παπαγεωργίου Βασίλη, Ελένη Καλογερά, Πασχαλιά Τρανουλίδη, Έλσα Φαβίου μπήκε σε εφαρμογή το μεγαλεπήβολο σχέδιο.

Έτσι πριν λίγες ημέρες το εγχείρημα υλοποιήθηκε και φτάσαμε να βλέπουμε ένα υπέροχο χώρο στον τομέα της υγείας. Στόχος όλης της ομάδας είναι να βελτιώσουν την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων που εξυπηρετούν, διασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελεσματική υποστήριξη και φροντίδα που βασίζεται στις άριστες ιατρικές υπηρεσίες και τις εξελιγμένες τεχνολογικές υποδομές. Γι’ αυτό και είναι ανοιχτοί προς την ιατρική κοινότητα και τους επιστήμονες εκείνους που μοιράζονται το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες και επιθυμούν να αφήσουν ιστορία στον χώρο της ποιοτικής και προσωποποιημένης παροχής υπηρεσιών υγείας.

Στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του General Health Care με τις πλήρως εξοπλισμένες με νέας τεχνολογίας μηχανήματα, οι ασθενείς/επισκέπτες θα βιώσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, υψηλής αισθητικής, απαράμιλλης άνεσης, μα πάνω απ’ όλα αυθεντικής και άμεσης εξυπηρέτησης και φροντίδας.

Λειτουργούν ολοκληρωμένα εργαστηριακά τμήματα για αιματολογικές, ανοσολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές και εξειδικευμένες μοριακές εξετάσεις.

Απεικονιστικό τμήμα για υπερήχους, triplex, σύγχρονος μαστογράφος, πανοραμικές απεικονίσεις και μέτρηση οστικής μάζας.

Ειδικά τμήματα όπως κέντρο πόνου, κλινικής διαιτολογίας και ιατρικό τμήμα πλαστικής και αισθητικής.

Καρδιολογικό, παθολογικό, διαβητολογικό, νευρολογικό, ορθοπεδικό, ουρολογικό – νεφρολογικό, πνευμονολογικό, κέντρο ψυχοθεραπείας, χειρουργικό, ρευματολογικό με υπερσύγχρονα μηχανήματα και κορυφαίο ιατρικό δυναμικό είναι στη διάθεσή των πολιτών μας καθημερινά.

Με αφορμή τα εγκαίνια ο πρωτεργάτης της ιδέας και διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Βιδάκης δήλωσε «Το General Health Care είναι ακριβώς αυτό που λένε οι λέξεις. Γενική φροντίδα υγείας. Όχι μόνο εξελιγμένο Διαγνωστικό κέντρο, όχι μόνο ποιοτικό πολυιατρεϊο με διαφορετικά ειδικά τμήματα όπως το κέντρο πόνου ή το κέντρο κεφαλαλγίας ή μετά covid έλεγχος και παρακολούθηση, όχι μόνο σύγχρονο ιατρικό τμήμα πλαστικής και αισθητικής, όχι απλά τμήμα κλινικής διαιτολογίας αλλά  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ! Με παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών στον ίδιο χώρο, με μία εξέχουσα ιατρική επιστημονική ομάδα, με χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και πάντα με επίκεντρο τον κάθε Άνθρωπο ξεχωριστά και την άριστη ψυχική και σωματική ευημερία του». Ενώ, ο πρόεδρος Γιάννης Βερίγος τόνισε μεταξύ άλλων «Μοναδική μας δέσμευση είναι η παροχή άριστων ιατρικών υπηρεσιών με απόλυτο σεβασμό προς τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά».