Skip to main content

Lil Tay: Η influencer που πέθανε αλλά δεν πέθανε και την ημέρα του «θανάτου» της απέκτησε ένα crypto coin

The Zeus Network

Ένα token Lil Tay κυκλοφόρησε αφού ο επαληθευμένος λογαριασμός της στο Instagram ανακοίνωσε ότι η 15χρονη influencer έχει πεθάνει.

Μία από τις πιο περίεργες ειδήσεις της χθεσινή ημέρας ήταν ο θάνατος της 15χρονης influencer Lil Tay και του 22χρονου αδερφού της. Η είδηση ανακοινώθηκε στον επαληθευμένο λογαριασμό της 15χρονης στο Instagram, επομένως θεωρήθηκε αξιόπιστη, αν και δεν διευκρίνιζε τα αίτια του θανάτου των δύο αδερφιών.

Η Lil Tay έγινε δημοφιλής στην ηλικία των 9 ετών και ήταν γνωστή για τα προκλητικά βίντεό της στα οποία πόζαρε συχνά με πολυτελή αυτοκίνητα και στοίβες μετρητών. Έχει επίσης συνεργαστεί με αμφιλεγόμενους YouTubers όπως η Danielle Bregoli και ο Jake Paul.

Αρκετές ώρες αφού η είδηση του θανάτου των δύο παιδιών είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, το TMZ, επικαλούμενο μια δήλωση της οικογένειάς της, ανέφερε ότι η 15χρονη είναι ζωντανή και ο λογαριασμός της στο Instagram της έχει χακαριστεί. Σύμφωνα με τη δήλωση, η Lil Tay προσπάθησε «να καταστήσει σαφές ότι ο αδερφός μου και εγώ είμαστε ασφαλείς και ζωντανοί, αλλά είμαι εντελώς συντετριμμένη και παλεύω να βρω ακόμη και τις κατάλληλες λέξεις για να το πω. Ήταν ένα πολύ τραυματικό 24ωρο. Όλη τη μέρα χθες, βομβαρδιζόμουν με ατελείωτα σπαραχτικά και δακρύβρεχτα τηλεφωνήματα από αγαπημένα πρόσωπα, ενώ προσπαθούσα να τακτοποιήσω αυτό το χάος».

Παράλληλα, την ημέρα του υποτιθέμενου θανάτου της Lil Tay έκανε την εμφάνισή του ένα νέο crypto coin στην αγορά το οποίο έφερε το όνομά της.  Το token, που ονομάζεται Lil Tay, κυκλοφόρησε στην BNB Smart Chain το πρωί της Πέμπτης με συνολική προσφορά 100 νομισμάτων. Μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για το νόμισμα.

Μιλώντας στο Insider ο πρώην μάνατζερ της Tay, Χάρι Τσανγκ, ανέφερε ότι σχεδίαζε να κυκλοφορήσει ένα κρυπτονόμισμα Lil Tay και είχε αρχίσει να αναπτύσσει το token τον Απρίλιο, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε σύνδεση με αυτό που κυκλοφόρησε.  Μάλιστα «κατέβασε» τον ιστότοπο του token Lil Tay που είχε ετοιμάσει νωρίτερα φέτος. «Εκατό τοις εκατό δεν ήμουν εγώ», είπε. Τους προειδοποίησα όλους ήδη ότι δεν είμαστε εμείς. Μόλις καταργήσαμε τον ιστότοπο και τα πάντα». Όντως, σε ανάρτησή του στο Twitter, προειδοποίησε τους χρήστες για πιθανή απάτη που σχετίζεται το νέο token.