Επίσκεψη Κ. Χατζηδάκη στη Phaistos Networks

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 10:01
UPD:10:34
Phaistos Networks

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης τόνισε τη σημασία της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιφέρειας.

Τα γραφεία της εταιρείας Έρευνας & Ανάπτυξης Νέων Τεχνολογιών και Εφαρμογών Internert «Phaistos Networks A.E.», στο Επιστημονικό Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης, επισκέφθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης την περασμένη Παρασκευή.

Οι ιδρυτές της εταιρείας κ. Δημήτρης Χατζηδάκης, Μάρκος Παπαδάκης και Γιώργος Παπαδάκης ξενάγησαν τον υπουργό στα γραφεία, ενώ, στη συνέχεια, παρουσίασαν στον κ. Χατζηδάκη την ιστορία και την πορεία ανάπτυξης της εταιρείας και του εξέθεσαν το όραμά τους, τις προοπτικές και τα σχέδιά τους για το μέλλον.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο διευθύνων σύμβουλος της Phaistos Networks Δ. Χατζηδάκης, τόνισε στον υπουργό ότι η επίσκεψή του αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση της πολύχρονης προσπάθειας των εργαζομένων της εταιρείας, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για στενή επαφή και συστράτευση φορέων και επιχειρήσεων με σκοπό την προώθηση και στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης, υπό την αρωγή του υπουργείου.

Από την πλευρά του ο υπουργός τόνισε τη σημασία της καινοτομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιφέρειας, λόγοι για τους οποίους - όπως είπε -  επίλεξε να επισκεφθεί τη Phaistos Networks και να γνωρίσει τους ανθρώπους της.

PHAISTOS NETWORKS

Τα στελέχη της Phaistos Networks A.E. παρουσιάζουν στον υπουργό και τους συνεργάτες τους την ιστορία της εταιρείας. 

«Σήμερα, εδώ στην Κρήτη, βλέπουμε ασφαλώς και τα προβλήματα της κρίσης, της ύφεσης, της ρευστότητας, αλλά βλέπουμε και την Κρήτη που παλεύει και δεν το βάζει κάτω. Βλέπουμε την Κρήτη της καινοτομίας στο ΙΤΕ, στην εταιρία «Phaistos Networks» που επισκέφθηκα, βλέπουμε την φωτεινή πλευρά της Κρήτης και της Ελλάδας», δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα